Beleesbox

Leesfeest in huis

Een beleesbox brengt de wondere wereld van het theaterlezen tot bij jou in de woonkamer. 

Een namiddag repeteren en 's avonds een voorstelling geven, via de tablet je acteerkunsten aan oma en opa tonen of voor het slapengaan samen met mama of papa een scène hardop lezen? De mogelijkheden zijn eindeloos! 

Elke box wordt met veel liefde en zorg samengesteld en garandeert eindeloze acteer- en verkleedpret waarmee je ook nog eens je leesvaardigheid versterkt. Dankzij de zorgvuldig uitgedachte methode en de bijgevoegde handleiding kan je meteen beginnen. 

Elke box bevat drie exemplaren van dezelfde theaterleestekst zodat je eenvoudig samen kan repeteren. Dit zijn geen gewone boekjes, maar kwalitatieve tekstmapjes om de theaterbeleving compleet te maken.  

Naast de tekstboekjes bevat de box ook zeven verkleedaccessoires, één voor elk personage. Ze zijn zorgvuldig uitgekozen om de inleving en de verbeelding aan te wakkeren.  

Peter pan

Alle kinderen groeien op, behalve één. Wendy doet niets liever dan verhalen vertellen aan haar broers Jan en Michiel. Soms vertelt ze over Peter Pan, de jongen die maar niet wil opgroeien en vele avonturen beleeft in Nooitgedachteland.

 

Op een avond vliegt Peter hun kamer binnen. Dat is het begin van een groot avontuur. Zullen ze de kwaadaardige kapitein Haak verslaan en Nooitgedachteland redden? 

De theaterleestekst bevat tien scènes met twee tot drie spelers en zeven personages die je tot leven kan brengen.

Vanaf 8 jaar 

Drie tekstboekjes Peter Pan + zeven accessoires + handleiding + herbruikbare box

€34,99

img_20201202_105258.jpg