Schrijfadvies

samen jouw woorden laten vloeien

Je hebt weken, maanden of misschien wel jaren gewerkt aan je verhaal. Het resulterende manuscript is je dierbaar en je vraagt je af wat je volgende stap is. Ga je op zoek naar een uitgever, beslis je om het heft in eigen handen te nemen of wil je eerst nog de tijd nemen om je verhaal en schrijftalent te laten groeien?

Voor elke stap die je ook wil nemen, De Belezenis biedt je een oplossing op maat.

Of het nu gaat om een eenmalig gesprek of een langere samenwerking, alles is mogelijk.   

Proeflezen

Op basis van een grondige scan van je manuscript bezorg ik je uitgebreide feedback en tips. Deze informatie biedt je de nodige handvatten om je manuscript grondig te verbeteren en als auteur te groeien. 

Er is aandacht voor verhaalopbouw, schrijfstijl, personages en woordgebruik. Het is ook mogelijk om je toe te leggen op specifieke werkpunten. 

Kostprijs: €3,50 per 1.000 woorden 

(excl. 21% BTW)

Inhoudelijke redactie

Net zoals bij het proeflezen, neem ik je manuscript grondig door en noteer alle bevindingen over o.a. verhaalopbouw, schrijfstijl, personages en woordgebruik. Daarbovenop voeg ik opmerkingen en suggesties in het manuscript zelf toe.    

Kostprijs: €8 per 1.000 woorden

(excl. 21% BTW)

Op basis van deze conclusies, kunnen we samen kijken welke stappen er op langere termijn nodig zijn om je manuscript te laten groeien en hoe De Belezenis je optimaal kan begeleiden.

Publicatie-advies

Je wil je boek in eigen beheer uitgeven maar je weet niet waar te beginnen? Daar brengt deze een-op-eenbegeleiding verandering in!

 

Via een online sessie (90 min.) bespreken we grondig je boek en je wensen. Na de sessie ontvang je een gepersonaliseerd stappenplan dat je door alle fasen gidst en ervoor zorgt dat jij binnen enkele maanden je eigen boek in handen houdt.

 

Bots je tijdens het proces toch nog op moeilijkheden? Dan sta ik via mail of telefoon paraat om jouw vragen te beantwoorden!

Kostprijs: €250

(excl. 21% BTW)