Uitgeverij

boeken vol leesplezier

De Belezenis  is een verrassend buitenbeentje in de uitgeverswereld. Elk boek is het resultaat van een jarenlang rijpingsproces, tonnen enthousiasme en liefde voor het schrijversvak. 

Het resultaat zijn toegankelijke en verrassende verhalen vol leesplezier, voor jong én oud. 

Alle boeken zijn te koop via gekende verkoopkanalen zoals je lokale boekhandel, Standaard Boekhandel en bol.com. Wil je een boek kopen en tegelijk nieuwe projecten steunen? Koop dan op deze pagina rechtstreeks bij De Belezenis. 

Legende van Esper

Paperback De Zilvervos

€17,50

Paperback De Manenwolf

€18,50

Paperback De Klaproos

coming soon 

De zeventienjarige schildknaap Veder woont al heel zijn leven in Arél, hoofdstad van het meest zuidelijk gelegen graafschap in het koninkrijk Esper. Een grote muur rondom de stad ontneemt alle stedelingen de vrijheid. Volgens graaf Alryn een noodzakelijke bescherming tegen de gevaarlijke Sluipers die zich schuilhouden in de vervloekte Fluisterbossen, maar de ontevredenheid onder de bevolking groeit.

Wanneer een van de kunstenaars zijn openlijke kritiek op Alryns beleid met zijn leven bekoopt, is dat het begin van een revolutie tegen de machtige Graaf en zijn aanhangers. Het duurt niet lang voordat Veder een zware verantwoordelijkheid draagt en ontdekt dat waarheid en leugen moeilijk uit elkaar te houden zijn. Zeker als een ongezien kwaad de stad teistert en het ene dodelijke slachtoffer na het andere valt.